Loading...
29 oktober 2008#

Zeer geslaagde Voorstelling

Ik weet, ik heb de laatste maanden niet erg veel posts geplaatst. Normaal zeg ik dat het me spijt en dat ik meer zal gaan posten, misschien is het voor sommige opgevallen dat ik deze keer daar nix over gezegt heb 🙂

Je kan ook maar beter realistisch blijven toch, je weet nooit wanneer je weer post, en om altijd maar weer het zelfde liedje te horen 😛 Het begint er de laatste tijd wel weer wat meer op te lijken, “maar behaalde resultaten in het verleden, bieden geen uitkomst voor de toekomst”, of hoe ze dat ook mogen zeggen.

Jeetje alweer zo’n dure voorstelling (en dit was nog niet eens de goedkoopste), als je er maar van genoten hebt toch 😉

Bert was weer erg vrolijk, gestoord en erg druk. Een leuk verhaaltje en ja we hebben beide genoten, Esther was natuurlijk ook weer mee.

Tegenwoordig gaan we soms alleen nog maar naar de film als we een gezellig avondje uit wil en je de film in de Bios wel leuk lijkt, per slot van rekening kun je de meeste films binnen no time downloaden van het internet, en soms wel eerder. Een voorstelling als deze komt pas op DVD uit als deze niet meer wordt gegeven, plus dat het toch wel wat heeft om er persoonlijk bij te zijn.

Let wel even op de zitplaatsen, mocht je ooit bij ons in de Harmonie naar een voorstelling gaan en je kunt kiezen, neem dan niet deze plaatsen. ER zit een stuk balkon voor je smoelwerk dat het kijken iet wat lastig maakt. Je gaat er letterlijk op het puntje van je stoel voor zitten.