Loading...
28 april 2009#

What to do?

Koninginnendag staat al weer bijna op de stoep, het bevreidingsfestival hier in lwd schijnt er goed te gaan worden dit jaar :/

Maar wat ga je allemaal tijdens die festiviteiten doen?

Hier weten we het nog niet zo, misschien wat dingen verkopen op de rommelmarkt, lekker wat drinken, als het weer mee zit daar even lekker van genieten en hopelijk wordt de muziek echt lekker. We zullen het de komende dagen gaan zien. Ik probeer niet te veel te plannen, maar het zou wel leuk zijn om iig wat zekerheid te hebben (^_^)

Natuurlijk gaat het leven ook gewoon door, het blijft niet altijd vakantie 😛

Het gaat dit jaar nog druk worden:

School afronden, een trouwerij, gaat esther misschien verder studeren (Remidial Teaching), Rebekka 1 jaar oud (morgen 29 April), wat te doen als school eenmaal is afgerond.

Veel te doen en te denken.

Oh ja en vandaag een boekje afgerond:

Auteur: Dean Koontz
Titel: Life Expectancy

Een erg ingewikkel en bizar verhaal, maar wel spannend, over een aantal verschikkelijke voorspellingen in het leven van een man (natuurlijk de hoofdrolspeler).

Maar als ik echt een paar goede boeken kan voorstellen van Deen Koontz dan zou ik “midnight” en “The bad place” lezen. Echt interresante 😉 Ze zijn beide als het goed is ook in het Nederlands verkrijgbaar voor die gene die liever niet in het engels lezen, maar ik lees toch liever dat soort dingen in de moedertaal waarin ze zijn geschreven. Kijk bijvoorbeeld maar naar de Harry Potter, ik vind de vertalingen van sommige namen al belagelijk, reden genoeg al, plus dat de engelse boeken eerder uitkwamen.