Loading...
20 augustus 2007#

Update

Alweer bijna een week voorbij, ben de afgelopen week druk bezig geweest met het maken voor props voor afleveringen 6,7,8 en 10 (9 staat nog niet vast).

Ik heb dingen gemaakt zoals:
– 2x een krant
– 1x een magazine (alleen nog printen,knippen en plakken)
– 1 walnoot en 2 halve (moet nog foto’s maken)
– een rode telefoon (schoonmaken en opnieuw verven)
– 2x corned beef blikjes
– slabetje met kikker (oeps groen en blauw tegelijk)
etc.

Bij props er altijd op letten of er een bluescreen of een greenscreen gebruikt wordt, was het bij het slabetje even vergeten, de baas zei doe maar een kikker :). Nu moet ik die prop nog even aanpassen, misschien wel een badeendje zolas Robin zei.

Nog wat klusjes voor werk en mij zelf gedaan.
– een greenscreen gefixed vandaag (makkie)
– Portfolio van flickerpix gemaakt afgelopen weekend op werk.
– 3d modellen van auto’s op het internet gezocht.
– paar tourtjes opzoeken om te doen.
– alleen nog een feestje organiseren voor ik weg ga.

Ik heb nu voor alle afleveringen (9 is er nog niet) bijna alle props gemaakt. Ik zal de laatste props morgen op foto zetten, was het vandaag vergeten.

As ik morgen ochtend alles af heb, kan ik nog bezig met een eigen projectje. Ik heb met Joel en Robin afgesproken dat ik een poppetje mag maken zoals in de reclame stijl. En dat ik deze mag animeren in 1 van de setups als die vrij is (1 animator is momenteel op vakantie).

Als ik er zo naar kijk heb ik dus 2 dagen om het poppetje te maken en 2 om te animeren. Daarna een weekje vrijheid, ja moet ook nog bezig met mijn verslag :S, ik zal zien hoe het gaat.