Loading...
30 juni 2007#

The pot of gold

Was gisteren redelijk weer tot een uur of 5 daarna bleef het maar regenen, en niet zo’n beetje ook, redelijk na 18 uur zijn we toch maar richting huis gegaan vanaf werk. Toch best vervelend als het weer al een hele poos redelijk is, zeg maar bewolkt en zo nu en dat wat spatjes. Onderweg naar huis even wat boodschappen gedaan, en toen ik uit de supermarkt kwam scheen de zon even heerlijk.

Er was een hele mooie regenboog te zien, zoals je op de foto kunt zien (op een gegeven moment zelfs een 2e die minder duidelijk zichtbaar is). Toen dacht ik nog even, ik zit hier toch in Ierland, waar ierse kabouters in allerlij verhalen voorkomen, de pot met goud onder de regenboog staat etc.

Ik had nog nooit zo’n heldere regenboog gezien, dus je weet maar nooit 😉

Helaas duren regenbogen vaak niet zo lang, en had ik mijn handen vol met boodschappen.

Vanavond even lekker wezen stappen, eet/drink tentje en daarna nachtclubje, was wel lekker. Morgen probeer ik weer een dagtripje, dublin deze keer 🙂

Als ik morgenochtend op tijd ben en ietsjes nuchterder, dan schrijf ik nog even een update. Alvast een prettig weekend allemaal 😉