Loading...
12 juni 2007#

Overstromingen

Na 4 lange en extreem hete dagen is het weer hier kompleet omgeslagen vandaag. Het is heel normaal voor ierland dat het hier regelmatig regent en dat het weer veel wisselt, maar de zon en hitte van de afgelopen dagen was zeker niet normaal en het weer van vandaag, ik heb het hier nog nooit zo hard zien regenen.

We hebben vanmiddag zelf even de computers uit gehad, omdat ze bang waren dat de bliksem er in zou kunnen slaan. It was raining cat’s and dogs!

Tijdens de middag kwam er steeds meer slecht nieuws binnen, ten eerste over de opname studio (deze is achter in de schuur waar ik woon op Beersbridge Road). De regen had hun behoorlijk veel last bezorgd, ze zouden tot hun enkels diep in het water hebben gestaan.

We waren vandaag bezig met het inrichten van een nieuwe studio ruimte dichter bij ons hoofdkantoor (het zelfde industrie parkje) om de hoek, en door de schade is er besloten om de opname studio voor OTA (on the air) te verhuizen naar de nieuwe lokatie (deze zou eerst alleen voor een reklame filmpje zijn). Vandaag vooral bezig geweest met deze lokatie in orde te brengen en later dus ook om de verhuizing van morgen alvast wat voor te bereiden.

Morgen gaan we de 2 setups voor de animatoren van beerbridge road dus verhuizen en zullen ze voortaan om de hoek hun werk met z’n 3e gaan doen. Scheelt mij weer aardig wat loop werk 🙂 kunnen ze zelf even snel langs komen als ze iets nodig hebben en is het gelijk een stuk makkelijker om even te gaan kijken.

We lopen wel een paar dagen vertraging op met het schieten van de scene’s, maar ze hebben daar nog tot december voor.

Ook vandaag waren er bij ons om de hoek een aantal straten overstroomt, het winkelcentrum ontruimt om dat ze daar ook wateroverlast hadden, omdat er iets m is was met het dak (zelfs 1 gewonde daar), en zo zwaar vond ik de storm nog niet eens 😛

Er is nu 4 dagen slecht weer voorspelt, al valt het momenteel wel weer even mee, ik hoop dat het zonnetje weer gauw terug komt, ik wil hier nog wel even lekker naar het strand.