Loading...
28 juli 2007#

Nog maar een maand te gaan!

Soms gaat het best snel als je ergens heen gaat, in het begin gaat het nog redelijk langzaam, maar als je eenmaal verder bent denk je: “Waar is de tijd gebleven?”.

De week is weer voorbij, de maand is al bijna over en dan zitten we binnenkort alweer in augustus. Augustus is alweer de laatste maand van mijn stage, 2 september kom ik terug en 3 september zit ik waarschijnlijk weer op school.

Nog maar een maand te gaan, en nog zo veel te doen, er moet nog een verslag komen, ik wil nog wat animaties proberen te maken, maar waar haal ik de tijd vandaan? Ik werk momenteel van 9 tot 18 uur, ben ongeveer 18:30 – 19:00 uur thuis, dan eten, wat praten enzo, voor je het weet is het alweer 22 uur. Na die tijd heb je nergens meer zin in of ben je te moe om nog wat serieus te doen. Vrijdag middag heb ik vrij zodat ik aan mijn huiswerk en projectjes kan werken, maar dat vorderd ook nog niet zo veel. Dan heb je nog het weekend, zit hier lekker in Noord-Ierland dus dan wil je wel wat van de omgeving zien. Vorige week hadden we een hele mooie zondag, geweldig mooi zonnig weer. Dat heb je niet zo vaak hier, dus essie en ik zijn lekker gaan picnicken in een mooi park hier niet zo ver vandaan.

Het zal de komende maand dus nog erg druk worden, maar daarna zal ik jullie allemaal wel weer zien, terug naar Holland, terug naar de tulpen, klompen en de molens 😛

Tot gauw 😉