Loading...
21 augustus 2007#

Late night crawling in the dark.

Dit is nu mijn kamertje op het moment:

In het begin een bed, klerenkast en laden kastje.
Nu bed, klerenkast, ladenkast, bureau, nog een lade kast met daarop een setup om te animeren. Alles staat lekker kompact en redelijk goed ingedeelt. De ramen zijn grotendeels dicht geplakt (1 deel kan open en dicht),zodat het ook overdag volledig duister kan zijn. Er hangt greenscreen, een spotje en het grote licht, beter kan ik hier nu even niet doen.

Met andere woorden dit is dus mijn werkplek!

Maar waarom denk je nu post hij nog zo laat, zou ik niet beter op bed kunnen liggen? Het antwoord is ja, maar ik was even geinspireerd, even op youtube gekeken om de vorige filmpjes te plaatsen en toen ook nog wat filmpjes gekeken.

Om één of andere reden was ik daardoor wel gemotiveerd om nog wat te gaan doen. Van de week op vrijdag 1 van de aluminium/miliput keletjes gepakt en er alvast wat klei omheen gekwakt. Ik was toen alleen niet genoeg gemotiveerd om het redelijk goed af te maken, nu dus ietsjes meer aan gedaan.

Hij is nog lang niet af maar hij begint iig ergens op te lijken:

Genoeg gepraat nu, ik ga maar eens lekker slapen 😉