Loading...
22 juli 2009#

Druk Druk Druk

Iedereen weer lekker op vakantie, broers, zus en ouders lekker weg. Zowel hier in Nederland als in Frankrijk. Helaas zit het er voor mij niet in dit jaar: Esther is ziek, ik heb een tijdelijke baan aangenomen en we hebben er gewoon genoeg geen geld voor.

Ach ja bespaar je ook weer wat geld en als het weer binnenkort nog verbeterd, dan kan het hier natuurlijk ook leuk genoeg zijn.

Vorige week ben ik begonnen bij een uitgeverij “Holstein International”, dee maakt een blad over melkkoeien, stieren, stambomen etc. Wat ik daar doe, simpel uitgelegd: ik zet hun bladen van 2007 t/m 2009 om naar bestanden die via internet te bezichtigen zijn. Misschien heb je ze wel eens gezien die folder die je kunt bladeren op interne, alsof het net echte boekjes zijn. Ik heb mijn CV op zoiets staan, klik hier als je deze nog wil zien.

Met het freelancen ligt het een beetje stil. Mijn potentiƫle opdrachtgevers hebben beide laten weten dat ze nu niet direct kunnen zeggen of ik voor hun kan beginnen en wat ze nu precies willen hebben. Daar moet ik dan nog maar even op wachten.

Aanstaande vrijdag neem ik een dagje vrij, misschien ga ik eindelijk eens een keertje naar de IKEA zoals ik al een hele tijd wil. Ik wil namelijk graag een nieuw bureau en meer kastruimte hebben. Ik ben een beetje bezig geweest met de rommel kamer en daar wil ik ook nog wat kast ruimte hebben. We zullen zien als ik tijd heb wat ik er allemaal mee ga doen.

Allemaal nog een fijne vakantie toegewenst šŸ˜‰