Loading...
4 december 2007#

Check de tijd

Wouw alweer 4 December, morgen is het alweer sinterklaas. De kerst ik ook al niet ver meer en mijn verjaardag kom ook al om de hoek kijken. Wanneer moet ik mijn verjaardag gaan vieren, wanneer hebben jullie tijd? Benjamin vierde het op een zaterdag, toch was bijna iedereen donderdag of daarvoor al geweest, wat kan ik nu het beste doen.

Esther en ik krijgen als alles goed gaat deze vrijdag CV, dan kunnen we ons gaskacheltje wel aan de kant doen. Het wordt ook weer tijd voor wat verandering in het huis. We hebben te weinig kastruimte en ik wil ook nog wat bureaus aanschaven. Helaas is het geld tijdelijk op dus voor mijn verjaardag zal ik hoofdzakelijk geld vragen of een IKEA bon. Ik maak nog wel een verlanglijstje, die geef ik wel aan Esther (neem dus even contact op met haar).

Voor mijn afstuderen moet ik helaas meer doen dan ik verwacht had, alle verplichte competenties moeten af zijn om te mogen afstuderen, terwijl ik van plan was een aantal van deze competenties tijdens het afstuderen te doen :S

Een mee valler is dat het afstuderen ook 3 maanden mag duren, dus ik heb nog een beetje speling vanaf Februari (al ben ik natuurlijk liever 5 maanden bezig met afstuderen).

Ik houd jullie up to date ­čśë