Loading...
5 juni 2008#

Canon EOS 450D


Mijn nieuwe schatje is er eindelijk!
Ik heb lang moeten wachten tot ik genoeg geld bij elkaar had gespaart, maar uiteindelijk kon ik hem dan toch kopen. Met dit mooie cameraatje ga ik straks mijn stop-motion producties schieten. Het wachten is alleen nog op een onderdeel wat er niet standaard bij zit, iets om er constant stroom op te kunnen zetten, anders moet ik om de zoveel tijd de batterij er uit halen, en das nie handig bij stop-motion.

meer info op de canon pagina, als je dat interessant vind 🙂

http://web.canon.jp/imaging/eosd/eosdigital4/index.html

Ben voor de rest druk bezig met school. Ik ga het afstuderen waarschijnlijk niet halen voor september, maar ik probeer het op één extra maand te houden. Of ik laat me helemaal gaan in mijn afstudeer project en doe er toch 5 maanden over wat het maximum aantal maanden is wat je er aan mag besteden. Dan wordt het uiterlijk eind November 😛