Loading...
9 augustus 2007#

Alweer zo lang niet gepost!

Hey is het echt zo lang geleden dat ik voor het laatst gepost heb. Heb het erg druk, veel bezig geweest met die reclame, maar zo goed als bijna klaar. Moest de stoeltjes zelfs verven en is nu allemaal af. Er waren ook nog wat extra props bij gekomen, b.v. een gouden horloge.

Ik ben ondertussen ook weer bezig met OTA2. Op 1 na hebben we alle laatste afleveringen audio + storyboards en weer aardig wat propjes, maar voelt deze keer toch wel sneller dan eerst.

Ik heb voor aflevering 6, 7 en 8 al een aantal props gemaakt, daarna hebben we nog 10 en aflevering 9 moet nog goed worden gekeurd door de BBC.

Met nog maar een paar weken te gaan heb ik toch nog veel te doen, maar alles op stage lijkt zich nu wel enigsins af te gaan ronden. Nu nog al het verslagen werk en kijken hoe ver ik nog kan komen met wat eigen projectwerk.

Na morgen heb ik nog 2 weken stage te gaan, dan nog een weekje hier en dan alweer richting huis. 2 september terug en 3 september waarschijnlijk weer naar school ­čÖé
Ik zal het hier gaan missen, alles weer vlak geen heuvels bij de horizon :S

Esther gaat ook alweer bijna naar huis, nog maar een paar daagjes, maar ik ben dus ook niet al te lang meer hier. Straks kan ik weer een beetje terug vallen in wat oude dingen en weer lekker in mijn eigen huisje en vertrouwde omgeving, hoop niet dat er veel is veranderd ;).